Om mig

Hejsan mitt namn är Ann-Louise även kallad Lillan. Jag är diplomerad hundfrisör sedan 2011-10-01 och har drivit Salong Doggi Style sedan dess.

Idag har jag 1 anställd hos mig som hjälper mig med det mesta, hennes namn är Marie . Det är en väldigt bra fördel att alltid vara 2 både för oss och hunden, så vi kan hantera hunden på ett fint och lugnt sätt. Man får aldrig glömma att man har med ett djur att göra och dom gillar olika saker, det krävs mycket tålamod för att kunna samarbeta på ett bra och lugnt sätt:)

Vi är emot burar och låter hunden gå fritt med oss, ser också att det är viktigt med många pauser då detta är väldigt påfrestande för hunden. En lugn och trygg hund gör hela resultatet och samarbetet mellan mig och hunden blir perfekt.

Jag är lyckligt lottad som har en hobby som jobb . Jag bara älskar det jag gör idag:) En hund kan aldrig få en på dåligt humör.

Jag är lite mer än  40 år och har 3 underbara flickor. Jag  satte igång min kennel med pudlar i färgen Black &; Tan för några år sedan.
Jag har alltid älskat djur, hundar är mitt stora intresse, en vän man alltid kan lita på. Jag bestämde mig för att utbilda mig till hundfrisör och detta är det bästa jag gjort. Det är inte ofta man har sin hobby som arbete. Jag  utbildade mig under 1 år och blev diplomerad hundfrisör den 1/10-2011. Under utbildningen arbetade jag mestadels praktiskt men även teoretiskt.
Nu har jag drivit Salong Doggi Style sedan jag blev färdig.
Jag måste ge min pojkvän en eloge;) mannen jag lever med idag , utan honom hade jag inte kommit dit jag velat idag.
Välkomna in och kika;)